29 مهر 1396 In اخبار 0 نظر

معرفی برگزیدگان مسابقه "نقاشی و نامه ای به شهید" جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

نفرات برتر و برگزیدگان مسابقه "نقاشی و نامه ای به شهید" جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان 26 مهرماه با اعلام این خبر افزود: مسابقه "نقاشی و نامه‌ای به شهید" ویژه فرزندان اعضاء و کارکنان هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته دفاع مقدس و با هدف ترویج و تعمیق فرهگ ایثار و شهادت توسط این معاونت تدوین و اجرایی شد.
محمود محمدقاسمی با بیان اینکه این مسابقه و برنامه با همکاری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان، معاونت فرهنگی و اجتماعی و ستاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شده است، ادامه داد: علاقمندان شرکت کننده  در این مسابقه در بازه زمانی یکم تا پنج مهرماه آثار خود را به حوزه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان ارسال کردند.
وی تصریح کرد: در این بازه زمانی قریب به 100 اثر توسط فرزندان اعضاء و کارکنان هئیت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان بدست ما رسید که بعد از داوری آثار در، بخش نقاشی 6 اثر از گروه پسران و 6 اثر از گروه دختران و در بخش نامه ای به شهید 2 اثر از گروه پسران و 3 اثر از گروه دختران به عنوان آثار برترو برگزیده معرفی شد.
(نفرات برتر مسابقه نقاشی)
گروه پسران: 1- امیرسالار مالدار 2- امیرمحمد رفیعی 3- روزبه عظیمی 4- محمدحسام اعتمادی 5- کیارش اکاتی6- محمدصدرا جهانتیغ
گروه دختران: 1- یکتا شفیعی قزاق 2- بهار فولادی 3- خنانه کردی 4- غزل گلوی 5- باران ورکوهی 6- سپیده بهاری
(نفرات برتر نامه ای به شهید)