29 مهر 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی کامپیوتر در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

به همت مرکز خدمات تخصصی کامپیوتر معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان دوره‌های آموزشی تخصصی کامپیوتر برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی واحد استان ۲۹ مهرماه با اعلام این خبر اظهار داشت: مرکز خدمات تخصصی کامپیوتر این معاونت در راستای اهداف خود اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی کامپیوتر کرده است.
فرح حیدری ادامه داد: این دوره‌های آموزشی در قالب برنامه‌نویسی با زبان‌های C ، مقدماتی و پیشرفته ++C ، جاوا Java ،    win Application  ، مقدماتی Python و پایگاه داده‌ها SQL server می باشد.
وی افزود: علاقمندان از هم‌اکنون می توانند جهت شرکت در این دوره‌ها به آدرس ابتدای خیابان جانبازان حوزه معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی استان مراجعه یا با شماره تلفن 05433251575 داخلی 105 و 106 تماس حاصل نمایند.
سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان یادآور شد: این دوره‌های آموزشی برای دانشجویان با تخفیف ۲۰ درصد ارائه می شود.