01 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

برای نخستین بار محقق می شود؛ برگزاری دوره‌های تخصصی غیر حضوری "حقوق" در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان برای نخستین بار دوره‌های تخصصی حقوق را به صورت غیر حضوری برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان،مدیر مرکز آموزش کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی زاهدان، 29 مهرماه با اعلام این خبر افزود: معاونت آموزشی واحد استان علاوه بر اجرای دوره های مختلف آموزشی و ارائه خدمات متنوع و مختلف آموزشی به اقشار مختلف این بار نیز اقدام به برگزاری دوره های تخصصی حقوق به صورت غیر حضوری کرده است.
علیرضا اسماعیلی با بیان اینکه دوره‌های تخصصی حقوق به صورت غیر حضوری و برای نخستین بار در استان توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان برگزار می شود، ادامه داد: این دوره‌ها از اواخر آبان‌ماه سال جاری برای علاقمندان به این حوزه برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: این دوره‌های تخصصی شامل مهارت‌های حرفه‌ای وکالت، اصول وقواعد تفسیر قانون، مسئولیت مدنی و آیین دادرسی کیفری می باشد.
مدیر مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در راستای برگزاری این دوره‌های تخصصی از برترین اساتید کشور بهره‌گیری می شود.