01 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

بهره‌مندی بیش از 8700 فراگیر از آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان از بهره‌مندی 8700 فراگیر از آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان طی شش ماه نخست امسال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، علی اسماعیلی ۳۰ مهرماه با اعلام این خبر افزود: مراکز کوتاه مدت جهاد دانشگاهی دورهای مختلف تخصصی را بر اساس نیازسنجی جامعه و نیاز سازمان های مختلف طراحی و با استانداردهای روز برگزار می کنند.

وی ادامه داد: در نیمه نخست سال جاری بیش از 8700 فراگیر از آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی واحد استان برخوردار و بهرمند شدند.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان یادآور شد: این آموزش‌ها در قالب دوره‌های ترمیک، دروه‌های آموزشی، کارگاههای آموزشی، سمینارها و ... بوده است.