02 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

به همت جهاددانشگاهی استان؛ 3 دوره آموزشی کارکنان بانک ملت سیستان و بلوچستان برگزار شد

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان 3 دوره آموزشی ویژه کارکنان بانک ملت استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، بر اساس قرارداد منعقد شده بین جهاددانشگاهی و مدیریت شعب بانک ملت استان اجرای 3 دوره آموزشی ویژه کارکنان بانک ملت در تاریخ 30 مهرماه به پایان رسید .
در این دوره های آموزشی که شامل بورس و اوراق بهادار، مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل صورت های مالی بود تعداد 90 نفر از کارکنان معرفی شده از سوی سرپرستی شعب بانک ملت استان حضور داشتند.
این تعداد از کارکنان بانک ملت سیستان و بلوچستان در دوره آموزشی تجزیه و تحلیل صورت های مالی به مدت ۵۳ ساعت، دوره آموزشی مدیریت مالی ۳۶ ساعته و دوره آموزشی بورس و اوراق بهادار به مدت ۳۶ ساعت حاضر شده و از آموزش‌های ارائه شده بهره‌مند شدند.
گفتنی است پس از برگزاری آزمون نهایی و کسب امتیاز لازم، گواهینامه آموزشی پایان دوره به افراد شرکت کننده اعطا می شود.