02 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

کارگاه کاربردی فتوشاپ در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود

معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان کارگاه کاربردی فتوشاپ را برگزار می‌کند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان علاوه برگزاری کارگاه‌ها و دوره ای آموزشی مختلف این بار اقدام به برگزاری کارگاه کاربردی فتوشاپ کرده است.
کارگاه کاربردی فتوشاپ جهت یادگیری برای کسب درآمد و ورود به بازار کار برای علاقمندان این حوزه برگزار می شود.
افراد علاقمند از هم اکنون یکم آبان ماه می توانند جهت ثبت نام و شرکت در این کارگاه به نشانی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان(تقاطع خیابان جانیازان و دانشگاه) یا با شماره تلفن‌های 05433413650 و 05433251575 تماس حاصل نمایند.
گفتنی است به افراد شرکت کننده در کارگاه کاربردی فتوشاپ گواهینامه معتبر جهاددانشگاهی اعطا خواهد شد.