03 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

توسعه همکاری‌های آموزشی سازمان جوانان هلال احمر و جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

در نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با رئیس سازمان جوانان هلال احمر استان در خصوص چگونگي استفاده اعضای سازمان جوانان هلال احمر از آموزش زبانهاي خارجي و افزایش همکاری‌های مشترک بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان دوم آبانماه در نشست مشترک با رئیس سازمان جوانان هلال احمر استان با محوریت چگونگي استفاده اعضای این سازمان از آموزش زبانهاي خارجي اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی و انقلابی در جامعه شناخته می شود و امروزه این نهاد تلاش و نگاه خود را به برنامه‌ها و اقدامات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اشتغال، کارآفرینی و ...  معطوف ساخته است.

وی با اشاره به  اینکه مرکز آموزش زبان‌های بین‌المللی جهاددانشگاهی استان از اوایل مردادماه امسال آغاز به کار کرده است، ادامه داد: در این مدت کوتاه این مرکز توانسته خدمات آموزشی متنوعی را به هم‌استانی‌ها و علاقمندان این حوزه ارائه دهد.

تاجری گفت: این مرکز هم اکنون با برخورداری از امکانات VIP دارای ۱۲ دوره آموزشی زبان های انگلیسی، فرانسه، اردو، آلمانی و عربی است.

وی خاطرنشان کرد: به واسطه اینکه مرکز یاد شده مجهز به امکانات مناسب سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مورد نیاز فراگیران است، برخورداری از مدرسان و اساتید شاخص در یک فضای علمی و تربیتی سازنده، بخشی از شاخصه های متمایز مرکز آموزش زبان‌های بین‌المللی جهاد دانشگاهی در سیستان و بلوچستان است.