07 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

مصاحبه اختصاصی خبرنگاران اعزامی خبرگزاری ایسنا با مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان

خبرنگاران اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران" ایسنا" با مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان دیدار و مصاحبه اختصاصی داشتند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، خبرنگاران اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران" ایسنا" چهارم آبان ماه پس از حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا استان، با مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان دیدار و مصاحبه اختصاصی داشتند.
در این دیدار و مصاحبه اختصاصی خبرنگاران خبرگزاری دانشجویان ایران " ایسنا " در ارتباط با دیدار وی با مقام معظم رهبری، حوزه‌های اقتصادی، علمی، فرهنگی، سیاسی و ... از مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جماعت مسجد مکی و مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان سوالاتی را مطرح کردند.