08 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

ارائه یکصد هزار ساعت آموزش به کارکنان دولت و فراگیران آزاد در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

طی شش ماهه نخست سال جاری بیش از یکصد هزار ساعت آموزش به کارکنان دولت و فراگیران آزاد توسط  جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان محقق شده است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، امروزه آموزش به عنوان يكي از مكانيزم هاي اصلي توسعه منابع انساني در حوزه سازمان ها و بنگاه هاي اقتصادي مورد توجه بسياري از صاحبنظران و مسوولان و مديران آموزش قرار گرفته است.
جهاددانشگاهی با برخورداری از ظرفیت‌های آموزشی گسترده در سراسر کشور قادر به ارائه خدمات آموزشی به جامعه و تامین نیازهای آموزشی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی در سطح کشور است.
آموزش‌های جهاددانشگاهی با شعار " آموزش، تحول، نوآوری" و با هدف توسعه منابع انسانی و متناسب سازی قابلیت‌های تخصصی افراد با دگرگونی و تحولات علمی، اقتصادی و فرهنگی کشور بنیان نهاده شده تا در سایه آن کارآیی لازم برای پذیرش و ایفای موثر وظایف اجتماعی و شغلی کسب گردد.
در این راستا، در کنار آموزش های بلند مدت(موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی)، توجه ویژه به آموزش‌های کوتاه مدت از جایگاهی خاصی در میان فعالیت‌های جهاددانشگاهی برخوردار است که این فعالیت‌ها به دو گروه آموزش‌های تخصصی و عمومی تقسیم می‌شوند.
همچنین آموزش‌های ضمن خدمت کارکنان نیز مد نظر معاونت آموزشی جهاددانشگاهی قرار دارد که این آموزش‌ها هم در دو گروه تخصصی و عمومی برگزار می‌شوند.
از آنجایی که آموزش‌های جهاددانشگاهی با شعار" آموزش، تحول، نوآوری" به اقشار مختلف ارائه می‌شود، جهاددانشگاهی واحد سیستان و بلوچستان نیز در راستای تحقق این شعار تاکنون برنامه‌های مختلف آموزشی را طراحی و اجرایی کرده که ماحصل و ثمره آن بهره‌مندی تعداد کثیری از کارکنان دولت و فراگیران آزاد از آموزش‌های ارائه شده بوده است.
معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در نیمه نخست سال جاری بیش از یکصد هزار ساعت آموزش در زمینه های اجتماعی، فرهنگی، خانواده، معنوی، اداری، مالی و ... به کارکنان دولت و فراگیران آزاد سطح استان ارائه کرده است.