08 آبان 1396 In اخبار 0 نظر
(1 رای)

طی نشستی محقق شد؛ ایجاد بستر برای فعالیت‌های فناوری اطلاعات و کارآفرینی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان

ایجاد بستر مناسب برای فعالیت‌های بیشتر علمی و عملی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان در حوزه‌های فناوری اطلاعات و کارآفرینی در نشست مدرسین این گروه فناوری اطلاعات این مرکز آموزشی برنامه‌ریزی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نشست هم اندیشی مدرسین گروه فناوری اطلاعات مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان ششم آبان ماه با حضور علی اسماعیلی سرپرست این مرکز برگزار شد.

در این نشست ضمن بررسی توانمندی‌های مدرسین مرکز در حوزه های مختلف مرتبط با کامپیوتر، برنامه‌های آموزشی مبتنی بر مهارت آموزی برای دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت و مدرسین در این زمینه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
گفتی است مقرر شد مدرسین با همکاری مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، بستر و زمینه‌های مناسب برای فعالیت‌های بیشتر علمی و عملی دانشجویان این مرکز در حوزه‌های فناوری اطلاعات و کارآفرینی فراهم نمایند.