09 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری آزمون روخوانی قرآن ویژه دوره دانشجومعلم قرآن در جهاددانشگاهی زابل

آزمون روخوانی قرآن کریم ویژه دوره دانشجومعلم قرآن در مرکز آموزش های تخحصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، طرح "دانشجومعلم قرآن کريم" با هدف آموزش تخصصی مهارت‌های قرآنی توسط سازمان فعالیت های قرآنی از مجموعه های جهاددانشگاهی اجرایی می شود.
طرحی که هدف از برگزاری آن، استفاده از ظرفيت دانشجويان برای ريشه‌کنی بی‌سوادی قرآنی از محيط دانشگاهی است..
دانشجويان با چنين طرح‌هايی می‌توانند زمينه قرآنی را برای ساير دانشجويان فراهم کنند و از طرفی، تبادل اطلاعات به شکل بهتری صورت می‌گيرد.
طرح دانشجومعلم زمينه ارتباط بين دانشجويان رشته‌های مختلف را ايجاد می‌کند و اين امر بسيار مهمی است و با چنين طرح‌هايی بستر برای نهضت قرآنی فراهم می‌شود و زمينه برای يک جهاد قرآنی در محيط دانشگاه شکل می‌گيرد، زيرا بعضا ديده می‌شود که برخی از دانشجويان در محيط دانشگاه انس با قرآن ندارند.
آزمون روخوانی قرآن کریم ویژه دوره دانشجومعلم قرآن  هشتم آبان ماه توسط مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل برگزار شد.
گفتنی است آزمون روخوانی قرآن کریم ویژه دوره دانشجومعلم قرآن برای 45 نفر برگزار شد.