10 آبان 1396 In اخبار 0 نظر
(1 رای)

تقدیر از برگزیدگان مسابقه "نقاشی و نامه ای به شهید" جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

نفرات برتر و برگزیدگان مسابقه "نقاشی و نامه ای به شهید" جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان تقدیر و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مسابقه "نقاشی و نامه‌ای به شهید" ویژه فرزندان اعضاء و کارکنان هئیت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته دفاع مقدس و با هدف ترویج و تعمیق فرهگ ایثار و شهادت توسط این معاونت تدوین و اجرایی شد.
این مسابقه و برنامه با همکاری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان، معاونت فرهنگی و اجتماعی و ستاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در تاریخ 10 آبان ماه با حضور مدیر روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان در دبستان دخترانه غیرانتفاعی "دانش" دانشگاه سیستان و بلوچستان از دانش آموزان برگزیده این مسابقه تقدیر و تجلیل شد.

افراد برگزیده مسابقه نقاشی و نامه ای به شهید به تفکیک هر مسابقه و گروه پسر و دختر به شرح زیر است.
(نفرات برتر مسابقه نقاشی)
گروه پسران: 1- امیرسالار مالدار 2- امیرمحمد رفیعی 3- روزبه عظیمی 4- محمدحسام اعتمادی 5- کیارش اکاتی6- محمدصدرا جهانتیغ
گروه دختران: 1- یکتا شفیعی قزاق 2- بهار فولادی 3- خنانه کردی 4- غزل گلوی 5- باران ورکوهی 6- سپیده بهاری
(نفرات برتر نامه ای به شهید)