15 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:
تولید و توسعه علم با رویکرد جهادی شاخصه بارز جهاددانشگاهی است/جهاددانشگاهی نهادی موثر در ترویج فرهنگ کارآفرینی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: تولید و توسعه علم بارویکرد جهادی شاخصه بارز و استراتژی منحصر به فرد جهاددانشگاهی است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، علیرضا نخعی 14 آبان ماه در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین این اداره کل و جهاددانشگاهی استان اظهار داشت: جهاددانشگاهی یک نهادی علمی، ارزشی، انقلابی و دانش‌محور که تاکنون منشا خیرات فراوانی در جامعه بوده است.

وی دانش‌بنیان بودن و پژوهش و آموزش‌محور بودن را از صفات دیگر جهاددانشگاهی عنوان کرد و گفت: این نهاد ارزشی در زمینه فناوری، تحقیقات و کارآفرینی نیز از کارنامه درخشانی برخوردار است و همین صفات باعث شده به عنوان بازوی مهمی برای پیشرفت جامعه و کشور شناخته شود.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تولید و توسعه علم با رویکرد جهادی را شاخصه بارز و استراتژی منحصر به فرد جهاددانشگاهی دانست و افزود: جهاددانشگاهی نهادی موثر در ترویج فرهنگ کارآفرینی، مهارت‌آموزی و مهارت‌دهی محسوب می شود و تاکنون این مهم را در میدان عمل به اثبات رسانده است.

نخعی با بیان اینکه جهاددانشگاهی می تواند در عرصه‌ها و اقدامات بر زمین مانده  ورود پیدا کند، ادامه داد: امروزه غفلت و عدم توجه جامعه و خانواده‌ها به بحث کارآفرینی و کسب مهارت مشهود است که آموزش و پرورش نیز تا حد توان در این زمینه تلاش کرده اما ورود جهاددانشگاهی به موضوعات کارآفرینی و مهارت می تواند بسیار راهگشا و کارساز واقع شود.

وی تصریح کرد: دانش مهارت یه موضوع و آموزش دادن مهارت یک موضوع دیگر است که تلفیق این دو موضوع می تواند تحولی در حوزه اشتعال، کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی ایجاد نماید که جهاددانشگاهی و دانشگاه‌ها می تواند این مهم را به ثمر بنشاند.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی تاکنون در زمینه مهارت‌دهی، کارآفرینی و اشتغال منشا اقدامات اساسی و برکات فراوانی بوده است، بیان داشت: این نهاد انقلابی می تواند در راستای مشاغل خرد به عنوان پروژه‌ای مهم ورود جدی پیدا کند و برای مشاغل خرد به عنوان مثال(اسباب‌بازی سازی) برای دانش آموزان و نوجوانان و خانواده‌های آنان اقدامات ارزشمندی انجام دهد و بیش از پیش در نشر و تبیین فرهنگ کار و کارآفرینی بین افراد جامعه موثر واقع شود.

نخعی جهاددانشگاهی را مکانی برای ایده پردازی و ایده پروری دانست و یادآور شد: این نهاد علمی تاکنون به دانش فنی توجه ویژه داشته و زین پس نیز امید است با همین رویکرد گام های بلندی برای پیشرفت و توسعه کشور بردارد.

وی خاطرنشان کرد: امید است دانش‌ آموزان، فرهنگیان و خانواده های آنان از بسترهای آموزشی( آموزش زبان های بین المللی) که توسط جهاددانشگاهی استان فراهم شده بهره لازم را ببرند.