15 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری  بین جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و آموزش و پرورش استان

طی نشستی مشترک بین رئیس جهاد دانشگاهی و مدیرکل آموزش پرورش سیستان و بلوچستان تفاهم نامه همکاری‌های آموزشی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان 14 آبان ماه در نشستی مشترک با مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به منظور انعقاد تفاهم‌نامه همکاری اظهار کرد: جهاددانشگاهی از دیرباز و امروزه به عنوان نهادی علمی و انقلابی در جامعه شناخته می شود.
دکتر منصور تاجری ادامه داد: این نهاد تلاش و نگاه خود را به برنامه‌ها و اقدامات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانش‌بنیان، اشتغال، کارآفرینی و ...  معطوف کرده است.
وی با بیان اینکه آموزش یکی از نیازهای ضروری و انکارناپذیر جامعه امروزی است، افزود: در همین راستا توجه ویژه‌ای به آموزش نوجوانان، جوانان، دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف جامعه توسط جهاددانشگاهی صورت گرفته است.
رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی توانایی ورود به عرصه های مختلف و برنامه های بر زمین مانده جامعه را دارد، تصریح کرد: مسائل آموزشی، فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی در حقیقت با جدیت و توجه ویژه‌ای توسط جهاددانشگاهی برنامه‌ریزی و پیگیری می‌شود.
تاجری با بیان اینکه تاکنون خدمات آموزشی متنوع و مختلفی در زمینه زبان‌های بین‌المللی به دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف استان توسط مرکز زبان‌های بین‌المللی جهاددانشگاهی استان ارائه شده است، گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه هزاران نفر از دانش آموزان، فرهنگیان و خانواده‌های آنان در سطح استان در چرخه آموزش زبان‌های بین‌المللی جهاددانشگاهی واحد استان قرار می گیرند.