16 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری جشنواره فرهنگی مکارم‌الاخلاق در دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری جهاددانشگاهی

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری مکارم الاخلاق با همکاری جهاددانشگاهی واحد استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، محمود محمدقاسمی 13 آبان ماه با اعلام این خبر افزود: جشنواره فرهنگی و هنری مکارم الاخلاق توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان بلوچستان به مناسبت روز دانشجو برگزار می شود.
وی ادامه داد: این جشنواره در هشت شامل حفظ و ترجمه سوره مبارکه نبا، حفظ و ترجمه دعای مکارم الاخلاق، حفظ و ترجمه سوره مبارکه عبس، حفظ و ترجمه سوره مبارکه انسان، حفظ و ترجمه دعای عهد امام زمان(عج) برگزار می‌شود.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان ادامه داد: دانشجویان می توانند با موضوع دانشجو، خوابگاه من و دانشگاه من در رشته های شعر طنز، عکاسی و کاریکاتور در این جشنواره شرکت کنند.
محمدقاسمی با بیان اینکه 40 جایزه برای 40 نفر برگزیده این جشنواره پیش بینی شده است، گفت: به نفرات نخست هر رشته مبلغ 130 هزار تومان، نفرات دوم هر رشته مبلغ 100 هزار تومان، نفرات سوم هر رشته مبلغ 80 هزار تومان و نفرات چهار و پنجم هر رشته مبلغ 60 هزار تومان پرداخت می شود.
وی با اشاره به اینکه امتحانات جشنواره فرهنگی و هنری مکارم الاخلاق به صورت کتبی و تستی است، تصریح کرد: زمان برگزاری آزمون کتبی نیز جمعه 17 آذرماه در سالن امتحانات دانشکده مهندسی دانشگاه سیستان بلوچستان می باشد و مراسم اختتامیه و اهداء جوایز و تقدیر از برگزیدگان روز دوشنبه 20 آذرماه ساعت 18:30 در تالار ملاصدرا دانشگاه برگزار می شود.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان یادآور شد: شرکت‌کنندگان آثار هنری خود را می توانند از هم‌اکنون لغایت 13 آبان ماه به حوزه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان واقع در تالار ملاصدار دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سیستان و بلوچستان ارسال کنند.