20 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

به همت جهاددانشگاهی؛ 3 دوره آموزشی ویژه کارکنان اداره کل بازرسی سیستان و بلوچستان برگزار شد

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان 3 دوره آموزشی ویژه کارکنان اداره کل بازرسی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، جهاددانشگاهی بر اساس مجوزی که دارد می تواند آموزش‌هایی که سازمان‌های دولتی در مورد آن اعلام نیاز می‌کنند، را در غالب" آموزش های ضمن خدمت کارکنان دولت" ارائه دهد.

بر همین اساس و همچینن قرارداد منعقد شده بین جهاددانشگاهی و اداره کل بازرسی سیستان و بلوچستان،  10 دوره مختلف از قیبل نحوه تدوین عوارض شهرداریها، مقررات مالی و محاسباتی پروژه های شهرداریها، حسابداری و حسابرسی شهرداریها، قوانین امور اراضی و منابع طبیعی و محیط زیست، قوانین و مقررات بانکی، قوانین و مقررات حاکم بر پروزه های عمرانی، قوانین بودیجه سال 1396 و ضوابط اجرایی آن، قوانین کار و رفاه و تامین اجتماعی، قوانین و مقررات گمرکی و بیمه ای و خصوصیات شخصیتی و رفتاری مسئولان دفاتر ویژه کارکنان این اداره کل توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان برگزار می شود.

این دوره های آموزشی ویژه  112 نفر از کارکنان اداره کل بازرسی سیستان و بلوچستان به میزان 76 ساعت برگزار شده و می شود.

گفتنی است تا‌کنون به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان سه دوره شامل قوانین و مقررات گمرکی و بیمه ای، خصوصیات شخصیتی و رفتاری مسئولان دفاتر  و قانون کار، رفاه و تامین اجتماعی ویژه 28 نفر از کارکنان این اداره کل به مدت 20 ساعت برگزار شده است.