22 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

جهاددانشگاهی باهمکاری دانشگاه زابل مسابقه کتابخوانی نهضت عاشورا را برگزار کرد

جهاددانشگاهی باهمکاری دانشگاه زابل مسابقه کتابخوانی نهضت عاشورا ویژه دانشجویان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مدیرجهاددانشگاهی زابل 20 آبانماه با اعلام این خبر هدف از برگزاری این مسابقه را آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و شرکت کنندگان با فرهنگ عاشورایی دانست.

مهدی کشته گر ادامه داد: خوشبختانه استقبال دانشجویان برای شرکت در این مسابقه معنوی خوب بوده است.

وی افزود: پس از اعلام نتایج، به پنج نفر از دانشجویانی که حائز بیشترین نمره در امتحان شوند به رسم یادبود جوایزی اهداء خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از همکاری صمیمانه دانشگاه زابل در مباحث فرهنگی و آموزشی با جهاددانشگاهی، تداوم همکاریهای دو جانبه از سوی دانشگاه زابل و جهاددانشگاهی را امری ضروری برای ارتقای شاخصه‌های فرهنگی عنوان کرد.