04 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری هفت دوره آموزشی در جهاددانشگاهی زابل

مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل هفت دوره آموزشی را طی چند ماه آینده برگزار می‌کند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، آموزش یکی از محورهای اصلی رشد، توسعه و پیشرفت در امور و برنامه ها است.
مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل با نیازسنجی، بر اساس نیازهای نسل جوان و عموم مردم شهرستان اقدام به تدوین و برگزاری دوره‌های مختلف و متنوع آموزشی می‌کند.
دوره‌هایی از قبیل Gis ، Auto cad ، تکنسین داروخانه، icdl ، مقاله‌نویسی، msrt و گوهرتراشی طی ماه‌های آینده برای عموم در مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل برگزار می‌شود.
علاقمندان از هم اکنون(یکم آذرماه) جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس خیابان مطهری ۲۶ مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۵۴۳۲۲۲۸۱۳۱ تماس حاصل نمایند.
گفتنی است در پایان برگزاری این دوره‌ها به شرکت‌کنندگانی که آزمون پایانی نمره قبولی را کسب کنند، گواهینامه معتبر جهاددانشگاهی اعطا خواهد شد.