07 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری دوره طب سنتی در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان نهم و دهم آذر ماه دوره آموزشی طب سنتی را برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان طی روزهای پنج شنبه و جمعه 9 و 10 آذرماه دوره آموزشی طب سنتی را برگزار می کند و علاقمندان جهت شرکت در این دوره می توانند با شماره تلفن های 05433413650 و 09155327283 تماس حاصل نمایند.
آشنایی با ضروریات شش گانه سلامتی، آشنایی با ارواح، آشنایی با طبایع، مزاج شناسی اخلاقی و تخصصی، شناخت داروهای کاربردی و مشهور طب سنتی و شناخت بیماری ها و درمان بصورت کامل و قابل فم از مهم ترین محورها و مباحت این دوره آموزشی به شمار می رود.
یکی از مهم‌ترین اهداف این ‌دوره آموزشی ارتقاء آگاهی افراد  در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی و راههای پیشگیری از بیماری ها می باشد.
گفتنی است در پایان این دوره  برابر با ضوابط به افرادی که در آزمون نهایی حائز نمره قبولی شوند، گواهینامه معتبر جهاددانشگاهی اعطا خواهد شد.