07 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

توسط جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ پیش رویداد هفتمین رویداد شتاب " کارآفرینی و کسب و کار" استان برگزار شد

پیش رویداد هفتمین رویداد شتاب " کارآفرینی و کسب و کار" سیستان و بلوچستان در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان پنجم آذر ماه در حاشیه برگزاری پیش رویداد هفتمین رویداد شتاب " کارآفرینی و کسب و کار" استان اظهار داشت: اين پيش رويداد بيشتر جنبه آموزشي، آگاه‌سازي و انتقال تجربه دارد.
علی اسماعیلی يکي از اهداف برگزاري اين استارت‌آپ را هم‌انديشي حول چند محور عنوان کرد و گفت: مشورت گرفتن و مشورت دادن، استفاده از تجارب افراد موفق در اين حوزه و ايجاد يک کانون ايده‌پردازي و موضوعات هم‌انديشي از اهداف اين رويداد است.
وی کارآفرینی و کسب و کار را يکي از نسخه‌هاي اصلي توسعه يافتگي استان برشمرد و ادامه داد: برگزاري استارت‌آپ کارآفرینی و کسب و کار در استان اقدامي کاربردي، مفيدفايده و کوچک در جهت تقويت توسعه يافتگي استان به شمار می رود.
سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان با اشاره به اینکه استارت‌آپ با همايش و سمينار متفاوت است، اضافه کرد: استارت آپ يک اتفاق کاربردي، واقعي و تاثیرگذارمحسوب می شود.
اسماعیلی یادآور شد: این پیش رویداد جهت آشنایی  دانشجویان مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان با روند برگزاری رویدادهای شتاب و استارت‌آپ‌ها در مراکز رشد و پارک علم و فناوری استان با حضورمدرس، دکتر کیکاوسی در محل این مرکز آموزشی به مناسبت هفته پژوهش برگزار شده است.