08 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری 3 دوره آموزشی ویژه کارکنان دولت توسط جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

طی هفته جاری سه دوره آموزشی ویژه کارکنان دولت در محل مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش¬ های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی زاهدان در راستای ارتقا سطح دانش‌، نگرش و مهارت نیروهای تخصصی برای توسعه استان ضمن برخورداری از نیروهای متخصص، متعهد و نوآور با بهره‌گیری از توان علمی داخلی و خارجی، در سطح استانی و منطقه‌ای فعالیت می‌نماید.
در این مرکز دوره‌های آموزشی در رشته‌های گوناگون بنا به درخواست و نیاز فراگیران و براساس انجام نیازسنجی‌های متعدد در سطح جامعه و سازمان‌های متقاضی طراحی، تدوین و اجرا می گردد.
این مرکز در زمینه نیازسنجی آموزشی، طراحی، برنامه‌ریزی، اجراء و برگزاری دوره‌های آموزشی و آزمون تخصصی بصورت علمی و استاندارد فعالیت دارد.
طی هفته جاری مرکز آموزش های تخصصی کوتاه دوره آموزشی قوانین و مقررات گمرکی و بیمه ای ویژه اداره کل بازرسی استان و دو دوره آموزشی Word و excel ویژه کارکنان بیمه  آتیه سازان حافظ را اجرایی و برگزار کرده است.
دوره قوانین امور اراضی و منابع طبیعی و محیط زیست ویژه کارکنان اداره کل بازرسی استان طی هفته آینده برگزار خواهد شد.