12 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری ۱۲ دوره آموزشی در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان ۱۲ دوره و کارگاه آموزشی را طی چند ماه آینده برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، آموزش یکی از محورهای اصلی رشد، توسعه و پیشرفت در امور و برنامه ها است.

مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان با نیازسنجی، بر اساس نیازهای نسل جوان و عموم مردم شهرستان و استان اقدام به طراحی و برگزاری دوره‌های و کارگاه‌های مختلف و متنوع آموزشی می‌کند.

این ۱۲ دوره و کارگاه آموزشی شامل اتوکد، 3DMAX ،  فتوشاپ، SPSS ، راینو، ETABS ، متره و برآورد، ICDL ،   بورس، طب سنتی، دستیار دندانپزشک داروخانه و نسخه‌خوانی  می‌باشد که طی ماه‌های آینده برای عموم در مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل برگزار می‌شود.

علاقمندان از ۱۱ آذرماه جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس تقاطع خیابان دانشگاه و جانبازان(مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان) مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۵۴۳۳۴۱۳۶۵۰ داخلی ۱۰۷ و ۱۰۹ تماس حاصل نمایند.

گفتنی است در پایان برگزاری این دوره‌ها به شرکت‌کنندگانی که آزمون پایانی نمره قبولی را کسب کنند، گواهینامه معتبر جهاددانشگاهی اعطا خواهد شد.