25 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان

به منظور توسعه فعالیت‌های مشترک، تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان 19 آذر ماه در نشستی مشترک با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان به منظور انعقاد تفاهم‌نامه همکاری اظهار داشت: جهاددانشگاهی از دیرباز به عنوان نهادی انقلابی، علمی و فرهنگی در جامعه شناخته می شود.

دکتر منصور تاجری با بیان اینکه جهاددانشگاهی رابط بین جامعه و دانشگاه به شمار می رود، تصریح کرد: تفکر و تلاش جهادی در انجام برنامه‌های فرهنگی، علمی، آموزشی، پژوهشی و دانش بنیان از شاخصه های جهاددانشگاهی است.
وی ادامه داد: ایجاد دهکده گیاهان دارویی، کلنیک فوق تخصصی دندانپزشکی، ایستگاه تحقیقاتی شتر، سلامتکده طب سنتی جهاددانشگاهی و ... از مهم ترین برنامه‌ها و مامویت های جهاددانشگاهی استان به شمار می رود که تاکنون در این زمینه‌ها به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته است.
رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از برگزاری کارگاه‌های مختلف مشاوره خانواده برای اقشار مختلف سطح استان توسط این نهاد خبر داد و گفت: طرح "خانواده سالم" در واقع از چند سال گذشته توسط جهاددانشگاهی در استان های دیگر کشور انجام شده و می شود.
تاجری با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان زین پس در زمینه آموزش ها و مشاوره های ازدواج، طلاق و روانشناختی خانواده فعالیت خواهد کرد، افزود: در حقیقت با انعقاد این تفاهم نامه جهاددانشگاهی استان مجری طرح آموزش‌های قبل از ازدواج، بعد از طلاق و مشاوره های روانشناختی خانواده به ارائه خدمت خواهد پرداخت.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان در این نشست از جهاددانشگاهی به عنوان نهادی ارزشمند در راستای توسعه علم و فرهنگ یاد کرد و گفت: امید است جهاددانشگاهی با توجه به ظرفیت های خوب خود و همانند گذشته بتواند در این طرح و مسیر کاهش آسیب های اجتماعی موفق ظاهر شود.
محمدعلی حمیدیان با بیان اینکه هم اکنون 50 برنامه در معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان در دستور کار است، ادامه داد: ما نیز بر اساس اولویت به این برنامه ها می پردازیم.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در حوزه آسیب‌های اجتماعی به چند موضوع از جمله مهندسی فرهنگی، مفاسد اجتماعی و طلاق تاکید داشته‌اند، تصریح کرد: مجموعه دادگستری استان با تمامی توان و ظرفیت به دنبال تحقق منویات مقام رهبری است.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان از اجرای طرح امید(تربیت مدرس های بومی در استان)، طرح سفیران پیشگیری برای دو دانشگاه سیستان و بلوچستان و آزاد اسلامی زاهدان برای 150 نفر از دانشگاهیان، طرح دیده بانان اجتماعی در زمینه ازدواج سفید و مرکز مشاوره خانواده را مهم ترین طرح های در دست اقدام و انجام شده این معاونت برشمرد و خاطرنشان کرد: تمامی این طرح ها در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی در سطح استان انجام می شود.