25 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل محقق شد؛ برگزاری جشن میلاد با سعادت پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و روز دانشجو

به مناسبت میلاد با سعادت پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و همچنین گرامیداشت روز دانشجو مراسم جشنی در محل مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زابل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، برگزاری جشن میلاد با سعادت پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و روز دانشجو 18 آذرماه در محل مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل برگزار شد.
در این برنامه که اساتید، کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان مرکز حضور داشتند، در ابتدا مهندس حسینی رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل ضمن تبریک ایام و خوش آمد گویی به حضار با اشاره به وقایع روز 16 آذر سال 1332، به فلسفه نامگذاری این روز بنام روز دانشجو پرداختند.
این مراسم با اجرای برنامه های بسیار متنوع و شاد شامل اجرای تئاتر ، موسیقی سنتی و شعرخوانی توسط هنرمندان و شاعران برجسته منطقه سیستان ادامه و با تجلیل از دانشجویان برتر علمی و فعالان فرهنگی  این مرکز آموزشی به پایان رسید.
گفتنی است این مراسم با همکاری امور فرهنگی ان مرکز و انجمن شعر و ادب و هنر شهرستان زابل برگزار شده است.