25 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

به همت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ آزمون آنلاین طرح توانمندسازی مربیان نهضت سوادآموزی استان برگزار شد

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان آزمون آنلاین مجدد طرح توانمندسازی مربیان نهضت سوادآموزی برای یک هزار و 925 نفر که در آزمون قبلی غایب یا حائز امتیاز لازم نشده‌اند در هشت شهرستان این استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، جهاددانشگاهی واحد استان در اواخر شهریور ماه سال جاری آموزش های غیر حضوری و آزمونهای آنلاین را برای بییش از 7 هزار و 500 از مربیان نهضت سوادآموزی سطح استان در قالب طرح " توانمندسازی مربیان نهضت سوادآموزی " انجام داده است .

معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از 18 آذر تا 21 آذر ماه، آزمون مجدد طرح توانمندسازی مربیان نهضت سوادآموزی را برای آن دسته از مربیانی که در آزمون قبلی شرکت نداشته یا حائز امتیاز لازم نشدند، را در سطح هشت شهرستان استان طراحی و برگزار کرده است.

آزمون مجدد طرح توانمندسازی مربیان نهضت سوادآموزی در هشت شهرستان شامل زاهدان، زابل، ایرانشهر، سرباز، چابهار، خاش، سراوان و نیکشهر و برای یک هزار و 925 نفر برگزار شده است.