25 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری کارگاه "کارآفرینی در صنعت" با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان

کارگاه کارآفرینی در صنعت با مشارکت و همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان و شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، ۲۰ آذرماه کارگاه کارآفرینی در صنعت در محل شرکت شهرک های صنعتی استان و با مشارکت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی بیش از ۸۰ نفر از دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و افراد جویای کار حضور داشتند و مهندس حبیب‌الله سالارزهی تدریس این کارگاه و دوره آموزشی را نیز بر عهده داشت.

توانمندسازي جوانان به ويژه دانشجويان فارغ التحصيل و ايجاد روحيه كارآفريني از اهداف مهم  كارگاه آموزشي کارآفرینی در صنعت است.

گفتی است در پایان به شرکت‌کنندگان در این کارگاه و دوره آموزشی گواهی شرکت در دوده اعطا شد