28 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

به همت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود؛ سمینار آیلتس بایدها و نبایدها

سمینار آیلتس به همت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان دوم دی ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستات و بلوچستان، مرکز آموزش زبان‌های بین المللی جهاددانشگاهی زاهدان علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و تخصصی زبان‌های خارجی این بار نیز سمینار بایدها و نبایدهای را برگزار می کند.

این سمینار(شنبه) دوم دیماه ساعت ۱۹ با حضور استاد علی عربی مدرس رسمی دانشگاه کمبریج برگزار می شود.

سمینار بایدها و نبایدهای آیلتس در محل تالار ملاصدرای دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت حضور و آگاهی بیشتر از این سمینار با شماره تلفن ۰۵۴۳۱۱۹۶ تماس حاصل نمایند.

بازدید 84 بار آخرین ویرایش در سه شنبه, 28 آذر 1396 ساعت 14:09