28 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان: وحدت حوزه و دانشگاه از خجسته‌ترین پیامدهای انقلاب اسلامی است

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان وحدت حوزه و دانشگاه را از آثار پر برکت انقلاب فرهنگی  دانست و آن را از خجسته ترین پیامدهای انقلاب اسلامی بر شمرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر تاجری 26 آذرماه در نشست هم اندیشی وحدت حوزه و دانشگاه در محل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که با حضور آیت‌الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان، معاون سیاسی اجتماعی استاندار، روسای دانشگاهها و معاونین فرهنگی، مسوولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مسوولان حوزوی  برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف عالیه انقلاب اسلامی تقویت روشنفکری دینی از طریق افزایش هم اندیشی و هم افزایی و تعامل فکری میان دو نهاد حوزه و دانشگاه بوده است.
دکتر تاجری گفت: مجاهدت نرم افزاری و علمی شهید مفتح به حدی تاثیر گذار بود که سالروز شهادت این روشنفکر دینی به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است.
وی با توجه به  دیپلماسی کلان فرهنگی در مباحت مهندسی فرهنگی کشور خاطرنشان کرد:  اگر ارتباط و پیوند میان این دو نهاد مختل شود انسحام و هویت ایرانی اسلامی در مهار و مقابله با ناتوی فرهنگی دشمن هم دچار آسیب خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی در انتهای سخن و با عنایت به نقش و جایگاه حوزه و دانشگاه و طلبه و دانشجو افزود: نقش حوزه های علمیه در نظام اسلامی و حکومت دینی ما بسیار والا و این نقش در حرکت اسلامی و تربیت دینی جامعه بسیار حائز اهمیت و نقش دانشگاه نیز در سوق دادن جامعه به مقاصد بلند فرهنگی و تعالی غیر قابل انکار می باشد.
تاجری وحدت حوزه و دانشگاه را از آثار پر برکت انقلاب فرهنگی  دانست و آن را از خجسته ترین پیامدهای انقلاب اسلامی بر شمرد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان از حوزه و دانشگاه به عنوان دو بال یاد کرد که نقش مهمی در مسیر تعالی و هدایت جامعه ایفا می کنند.
آیت الله سلیمانی پیوند میان این دو نهاد را ناگسستنی دانست و نقش شهید دکتر مفتح را در این ارتباط ستود.