28 آذر 1396 In اخبار 0 نظر

مسوول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان: جهاددانشگاهی بازوی توانمند توسعه فرهنگی کشور است

مسوول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به روحیه جهادی و تفکر انقلابی حاکم بر جهاددانشگاهی باید این نهاد را به عنوان بازوی توانمند توسعه فرهنگی کشور دانست.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان و هیات همراه 27 آذرماه با حجه الاسلام والمسلمین صادقی مسوول جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان دیدار کردند.
مسوول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان در این دیدار از جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای قدیمی و باسابقه در دانشگاه یاد کرد که از بدو تاسیس و شکل گیری خودش خدمات ارزنده‌ای به جامعه و نظام جمهوری اسلامی ارائه داده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی گفت: سابقه جهاددانشگاهی در این دانشگاه با توجه به راه اندازی و ایجاد آن از دهه 60 سابقه‌ای طولانیست که قطعا خدماتش در جامعه و دانشگاه موثر افتاده است.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در زمینه های مختلف آموزشی، فرهنگی، تحقیقاتی و ... رسالت خود را به درستی در سطح دانشگاه و جامعه انجام داده است، تصریح کرد: در سایر استانها و دانشگاهها این نهاد انقلابی به خوبی ایفای نقش کرده است.
مسوول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه فعالیت های جهاددانشگاهی با روحیه جهادی و تفکر انقلابی گره خورده است، ادامه داد: به دلیل همین شاخصه‌های ارزشمند است که مدام شاهد تجلی موفقیت ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی در بسیاری از زمینه ها و برنامه ها هستیم.
صادقی خاطرنشان کرد: با توجه به روحیه جهادی و تفکر انقلابی حاکم بر جهاددانشگاهی باید این نهاد را به عنوان بازوی توانمند فرهنگی کشور دانست.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار ضمن تشریح  بخشی از رسالات و فعالیتهای جهاد دانشگاهی، جهاد و نهاد را دو بال بالنده انقلاب دانست که در طول 38 سال حیات پربرکت خود در جامعه نقش موثری در عرصه های گوناگون فرهنگ، آموزش، پژوهش و اسلامی کردن دانشگاهها داشته است.
دکتر تاجری برگزاری و طراحی و تدوین جشنواره های مختلف دانشجویی متناسب با نیاز، ذائقه و سلیقه دانشجویان را از عمده قابلیت‌های این نهاد انقلابی و دانش بنیان دانست.