02 دی 1396 In اخبار 0 نظر

از سوی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ دوره کارآفرینی ویژه فرزندان مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) خاش برگزار شد

دوره کارآفرینی ویژه فرزندان مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) خاش در زمینه "دامپروری" به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی خاش علاوه بر تدوین و اجرای برنامه‌های آموزشی متنوع و مختلف، اقدام به برگزاری دوره‌های کارآفرینی برای اقشار مختلف جامعه می کند.
دوره کارآفرینی ویژه فرزندان مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) خاش 28 آذرماه در زمینه دامپروری به همت این مرکز برگزار شد.
اشتغال زایی، خودکفایی و خوداتکایی مددجویان از مهم‌ترین اهداف برگزاری این دوره کارآفرینی بوده است.
آموزش بستر اشتغال پایدار مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و فرزندان آنان را فراهم می‌کند و دوره‌های آموزشی کارآفرینی به منظور ارتقای سطح آگاهی و مهارت های شغلی مددجویان برگزار می‌شود.
در این دوره تعداد 50 نفر از فرزندان مددجویان کمیته امام خمینی(ره) شهرستان خاش شرکت داشته و از خدمات آموزشی ارائه شده بهره‌مند شدند.

گفتنی است در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهینامه معتبر آموزشی از طرف جهاددانشگاهی اعطا شد.