02 دی 1396 In اخبار 0 نظر

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان:
جهاددانشگاهی با یک برنامه جامع فرهنگی به کمک بحران آب در سیستان و بلوچستان می‌آید

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: جهاددانشگاهی با یک برنامه جامع فرهنگی به کمک بحران آب در سیستان و بلوچستان می آید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر منصور تاجری 28 آذرماه در دومین نشست کارگرو قضایی صیانت از منابع آب استان که با حضور رییس دادگاههای عمومی و انقلاب استان و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و جمعی از مدیران کل استانی و شهرستانی برگزار شد، فرایند این برنامه جامع فرهنگی را در هشت محور تشریح کرد ،وی ادامه داد: بر اساس ماموریتی که از سوی شرکت آب منطقه ای استان به جهاددانشگاهی محول شده این نهاد علمی، انقلابی و دانش بنیان کار فرهنگ سازی طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیر زمینی استان را بر عهده دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود: این برنامه فرهنگی در هشت محور مشتمل بر برنامه هایی نظیر اطلاع رسانی و تبلیغات محیطی در فضای عمومی و مجازی، برگزاری نشستهای هم اندیشی با حضور نخبگان و مقامات استانی، برگزاری همایشهای آگاهی بخشی  در شهرستانها با اولویت شهرستان های زاهدان، خاش، ایرانشهر و سیب سوران، مشارکت گروههای مرجع و روحانیون، تولید محتوای آموزشی، برنامه های ویژه بانوان در روستاها با همکاری اداره کل بانوان و خانواده استانداری، اجرای طرح داناب و نجات دانش آموزی آب در مدارس و... اجرا شده و در حال اجراست.

دکتر تاجری خاطرنشان کرد: ساخت تیزرهای تلویزیونی و کلیپ های تبلیغاتی، فعالیت در فضای مجازی از طریق ساخت وب نوشت ندای آب و سامانه ها و کانالهای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی، تولید شش میزگرد تلویزیونی با همکاری صدا و سیما و مشارکت کارشناسان حوزه های مرتبط با آب، تهیه و تولید پمفلت، بروشور و کتب آموزشی و اقلام تبلیغی و هماهنگی با ائمه جمعه و جماعات و ... از دیگر برنامه های محوری جهاددانشگاهی در طرح فرهنگ سازی احیا و تعادل بخشی منابع آب در سیستان و بلوچستان است.