05 دی 1396 In اخبار 0 نظر
(1 رای)

به همت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ سمینار " آیلتس بایدها و نبایدها IELTS " برگزار شد

به همت مرکز آموزش زبان‌های بین المللی جهاددانشگاهی زاهدان، سمینار " آیلتس بایدها و نبایدها با حضور جمع کثیری از دانشجویان و دانشگاهیان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش زبان‌های بین المللی جهاددانشگاهی زاهدان در کنار برگزاری دوره های مختلف زبان های خارجی از قبیل انگلیسی، عربی، اردو، فرانسه و آلمانی در محل مرکز، تلاش دارد تا در قالب نشست‌ها، همایش‌ها و سمینارهای گوناگون آموزش‌ها و خدمات لازم را به عموم هم استانی ها و افراد علاقمند ارائه کند. لذا در همین راستا سمینار آیلتس بایدها و نبایدها دوم دیماه در محل تالار ملاصدرای دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشکده ادبیات دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در این سمینار مبحث IELTS باید ها و نباید های آن و کارایی و مزایای آن با تدریس استاد عربی(مدرس رسمی زبان دانشگاه کمبریج) و استاد مهدی شریفی برای حاضرین بیان گردید که با استقبال خوب و پرشور دانشجویان و دانشگاهیان سطح استان مواجه شد.

بازدید 187 بار آخرین ویرایش در سه شنبه, 05 دی 1396 ساعت 08:57