10 دی 1396 In اخبار 0 نظر

تاسیس شعبه سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش اموختگان "ستفا" در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

شورای مرکزی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی به اتفاق آرا تاسیس شعبه سیستان و بلوچستان را تصویب کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر منصور تاجری رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان نهم دیماه با اعلام این خبر افزود: هدف از راه اندازی شعبه این سازمان در استان تجاری سازی علم، تبدیل علم به ثروت و انبوه سازی تولیدات علمی دانشگاهیان در راستای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است. وی حمایت از نوآوریهای علمی، ایجاد کانون خلاقیت، شکوفایی و نوآوری، راه اندازی کلینیک مشاوره های شغلی، برگزاری کارگاهها و دوره های آموزشی کارافرینی و اجرای طرحهای تحقیقانی و پژوهشی در حوزه کسب و کار های نوین متناسب با ظرفیتهای بومی استان را از عمده برنامه های این سازمان در سیستان و بلوچستان بر شمرد. رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با توجه به معضل اصلی استان که همانا بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی است، کمک به اشتغال فارغ التحصیلان را از طریق تهیه و تدوین طرحهای تیپ خود اشتغالی،   انجام مشاوره های شغلی و سرمایه گذاری، اطلاع رسانی بازار کار، ایجاد بانک اطلاعاتی از دانش اموختگان بیکار و ... را از جمله اهداف تاسیس این سازمان در حوزه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست. دکتر تاجری برپایی نمایشگاه دایمی محصولات تولیدی دانشجویان و دانش آموختگان، حمایت از ابداعات و اختراعات، شناسایی نخبگان دانشگاهی، برگزاری ایده شوها، استارتاپها و رویدادهای شتاب به گونه ای متفاوت و انتقال این فن آوری به کشورهای همسایه را از دیگر برنامه های شعبه تجاری سازی فناوری در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان عنوان کرد. وی گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار و ایجاد هلدینگ در راستای پشتیبانی در حوزه بازاریابی و فروش محصولات و خدمات در قالب خوشه ها و شبکه های کسب و کار های همگن و ناهمگن منطقه ای از برنامه های کوتاه مدت و نظارت و پایش کسب و کارهای ایجاد شده با رویکرد کمک به پایایی و مانایی آنان با تاکید بر افزایش قدرت رقابت آنها از طریق ایجاد و توسعه "برند" و شبکه فرانچایز استانی در زمره برنامه های میان و بلند مدت ستفای سیستان و بلوچستان در وسعت ملی و فراملی خواهد بود. رییس جهاددانشگاهی استان از حضور همه دانشجویان و دانش آموختگان و اساتید علاقمند به ویژه در رشته های کارافرینی و کسب و کار در دفتر ستفا و ارائه نقطه نظرات کارشناسی استقبال نمود.