13 دی 1396 In اخبار 0 نظر

سرپرست مرکز آموزش زبانهای بینالمللی جهاددانشگاهی زاهدان خبر داد:

بهرهمندی 400 نفر از خدمات آموزشی مرکز آموزش زبانهای بینالمللی جهاددانشگاهی زاهدان

سرپرست مرکز آموزش زبانهای بینالمللی جهاددانشگاهی زاهدان از بهرهمندی حدود 400 نفر تاکنون از خدمات این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نرگس سکوند 10 دیماه در ارتباط با فعالیت ها و برنامه های مرکز آموزش زبانهای بینالمللی جهاددانشگاهی زاهدان اظهار داشت: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان به منظور گسترش فعالیتهای آموزشی و با توجه به نیاز روزافزون شهروندان، فعالیت خود را در زمینه آموزش زبان های خارجی و بین المللی در مرکز تخصصی زبان با 3 دپارتمان مجزا و با بهره گیری از بهترین امکانات آموزشی از تابستان سال جاری آغاز کرده است.

وی ادامه داد: در این مرکز علاوه بر دوره های آموزشی زبان انگلیسی که در رده های سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان برگزار می شود، با توجه به درخواست و نیاز فراگیران و بر اساس نیازسنجی های انجام شده، دوره های زبان اردو، آلمانی، فرانسه و عربی نیز راه اندازی شده است.

سرپرست مرکز آموزش زبانهای بینالمللی جهاددانشگاهی زاهدان افزود: کلاس های تخصصی آمادگی آزمونهای IELTS و MSRT نیز از دیگر دوره های مرکز زبان می باشد که با استقبال دانشجویان و دانشگاهیان مواجه شده است.

سکوند گفت: این مرکز با انعقاد تفاهمنامه همکاری با آموزش و پرورش زمینه مناسبی برای استفاده فرهنگیان و دانش آموزان از امکانات مرکز زبان فراهم نموده که امید می رود با اجرای این طرح گامی مناسب جهت توانمندسازی فرهنگیان و افزایش مهارت های زبانی دانش آموزان که لازمه موفقیت و پیشرفت در جامعه امروزی می باشد، برداشته شود.

وی در ادامه به تشریح برنامههای در دست اجرا و آینده این مرکز پرداخت و گفت: برگزاری آزمونهای آزمایشی، برگزاری سمینارهای علمی و آموزشی جهت اشنایی با دوره های ایلتس، MSRT، برگزاری آموزش های مجازی و آنلاین، اجرای طرح تربیت مدرس زبان انگلیسی، اجرای تورهای زاهدانگردی، برگزاری مسابقات کتابخوانی به زبان انگلیسی، ورود به حوزه ترجمه و راه اندازی دارالترجمه رسمی در زاهدان و ... از جمله فعالیت های پیش روی این مرکز آموزشی خواهد بود.

سرپرست مرکز آموزش زبانهای بینالمللی جهاددانشگاهی زاهدان بیان داشت: در افق چشم انداز دو ساله برنامه ریزی شده تا این مرکز از طریق جذب اساتید برجسته و پروازی و با ارایه خدمات پشتیبانی چون اینترنت رایگان، منابع و متون آموزشی ، استفاده از جدیدترین متدهای آموزشی و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، آزمونهای رایگان و ارزیابی هفتگی و ... به یکی از معتبرترین مراکز آموزشی زبان های خارجی در استان تبدیل شود.

سکوند هم مرزی با دو کشور خارجی( افغانستان و پاکستان)، وجود منطقه آزاد چابهار و رفت و آمدهای هیئت های خارجی و علاقه دانش آموختگان دانشگاهی به ادامه تحصیلات در خارج از کشور و افزایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی را از جمله دلایل علاقه مندی به فراگیری زبانهای خارجی دانست.

وی خاطرنشان کرد: از ویژگیهای شاخص این مرکز آموزش رسمی زبان اردو برای اولین بار در استان است که با توجه به هم مرزی با کشور پاکستان و مراودات تحصیلی و تجاری با کشور هندوستان فراگیری این زبان با استقبال علاقمندان مواجه شده است.