13 دی 1396 In اخبار 0 نظر

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی زاهدان

به منظور توسعه فعالیت های مشترک و همکاری های مشترک، تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری بین جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان 11 دیماه در در نشستی مشترک با مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان به منظور انعقاد تفاهم‌نامه همکاری اظهار داشت: جهاددانشگاهی نهادی علمی، انقلابی و دانش بنیان است و تا کنون در زمینه و عرصه های مختلف الهام بخش و موثر واقع شده است.

دکتر منصور تاجری جهاددانشگاهی را رابط بین جامعه و دانشگاه برشمرد و ادامه داد: این نهاد علمی و انقلابی در عرصه های علم و فرهنگ پیشگام است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حوزه علم، فرهنگ، پژوهش و تحقیقات، آموزش و تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان ماموریت دارد، تصریح کرد: این نهاد در کنار ماموریت ها ی ذاتی خود می تواند در زمینه ها و کارهای بر زمین مانده و طرح هایی که سایر سازمان ها و ادارات به آنها ورود نکرده‌اند، ورود پیدا کند.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود: ما در استان نماینده جهاددانشگاهی کشور هستیم و آمادگی داریم در زمینه های که ادارات و دستگاه‌های اجرایی اعلام نیاز کنند، به کمک آنان بشتابیم و نقش یاری رساندن علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی جهاددانشگاهی را به خوبی ایفا کنیم.

تاجری با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی با برخورداری از نیروهای جوان، متعهد و انقلابی به عنوان یک نهاد پویا و موثر معرفی می شود، افزود: بی شک جهاددانشگاهی با امضا و انعقاد این تفاهم نامه همکاری مشترک، زمینه های تحقق اهداف کوتاه و بلند شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان را فراهم خواهد آورد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان در این نشست از جهاددانشگاهی به عنوان نهادی پیشرو در عرصه علم، فرهنگ و پژوهش یاد کرد و گفت: این نهاد علمی و دانش بنیان با داشتن روحیه و تفکر جهادی و انقلابی تاکنون توانسته در زمینه های مختلف موفق عمل کند.

دکتر کورش بالادست با بیان اینکه جهاددانشگاهی در زمینه مشاوره و شناسایی پروژه های مورد نیاز شرکت ما را یاری کند، ادامه داد: صنعت نفت یک صنعت دیرپاست و در حقیقت بستر علوم اجتماعی در این صنعت شکل گرفته است.

وی امضای این تفاهم نامه را فرصتی مغتنم در زمینه همکاری با جهاد دانشگاهی و حمایت از پایان نامه های هدفمند دانشجویی دانست و افزود: منطقه زاهدان آمادگی کامل دارد تا در انجام طرحهای تحقیقاتی و توسعه فناوری مورد نیاز از ظرفیت های موجود جهاد دانشگاهی استان استفاده نماید.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان تلفیق علم دانشگاهی با تجربیات بخش صنعت را راهکاری مناسب برای دستیابی به وضعیتی مطلوب تر در ارائه خدمات عنوان کرد و گفت: منطقه زاهدان نیروهای جوان و توانمندی دارد که در انجام پروژه های دانشگاهی می توانند کمک کنند و از سوی دیگر ما نیازمند استفاده از دانش فنی و روزآمد دانشگاهها هستیم.