18 بهمن 1396 In اخبار 0 نظر
(1 رای)

حضور جهاددانشگاهی در نمایشگاه توانمندی‌های بانوان سیستان و بلوچستان

جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه توانمندی‌های بانوان استان حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نمایشگاه توانمندی های بانوان استان ۱۷ بهمن ماه با حضور معاون خانم دکتر اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان و رئیس جهاددانشگاهی استان و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.

مشاور امور بانوان جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در حاشیه برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: ‌جهاددانشگاهی واحد استان نیز با برپایی دو غرفه در این ‌نمایشگاه در معرض دید علاقمندان و بازدیدکنندگان قرار داده است.

مرضیه کیخا افزود: دو غرفه جهاددانشگاهی استان در قالب بانک خون بندناف رویان و تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی برپا و دستاوردهای این دو حوزه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می گیرد.