02 اسفند 1395 In اخبار 0 نظر

انتخاب مقاله مدرس مرکزآموزش علمی کاربردی و عضو جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان جهت چاپ در مقالات همایش ملی ادبیات فارسی معاصر دانشگاه ولایت ایرانشهر

مقاله مدرس مرکزآموزش علمی کاربردی و عضو جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان برای سخنرانی و چاپ در مجموعه مقالات همایش ملی ادبیات فارسی معاصر دانشگاه ولایت ایرانشهر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مقاله علمی پژوهشی احمد ملایی مدرس مرکزآموزش علمی کاربردی و عضو جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در اولین همایش ملی علمی پژوهشی ادبیات فارسی معاصر که در دانشگاه ولایت برگزار شد، به صورت سخنرانی و چاپ در مجموعه مقالات برگزیده همایش پذیرفته شد.
گفتنی است وی به عنوان داور علمی مقالات ارسال شده به اولین همایش ملی و علمی پژوهشی ادبیات فارسی معاصر در دانشگاه ولایت ایرانشهر برگزیده شده و در این همایش 25 مقاله علمی را داوری کرده است.
شایان ذکر است همایش  اولین همایش ملی علمی پژوهشی ادبیات فارسی معاصر طی دو روز با حضور جمع زیادی از اساتید ارزشمند ادبیات فارسی و پژوهشگران این عرصه در روزهای 26 الی 27 بهمن ماه در دانشگاه ولایت ایرانشهر برگزار شد.

بازدید 209 بار آخرین ویرایش در دوشنبه, 02 اسفند 1395 ساعت 13:15