24 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

دوره تخصصی طب سنتی برای نخستین بار در سیستان و بلوچستان به همت معاونت پژوهشی و فن‌آوری جهادداشگاهی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست معاونت پژوهشی و فن‌آوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در این باره اظهار داشت: این دوره که برای نخستین بار در استان برگزار شد با حضور مدرسان و اساتید مجرب و اعضای هیئت علمی دانشکده طب سنتی مشهد جناب آقایان دکتر حقیقی ودکتر شکری و سرکار خانم حامدی همراه بود.

فرح حیدری ادامه داد: دوره طب سنتی در روزهای 4 و 5 اسفندماه در محل مرکز آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف این ‌دوره ارتقاء آگاهی افرادی است که در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی فعالیت و با ارائه راهکارهای ساده برای پیشگیری از بیماریها، رعایت اصول حفظ سلامتی و آشنایی با داروهای گیاهی و طب سنتی می باشد.

سرپرست معاونت پژوهشی و فن‌آوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: علاقمندان شرکت در این دوره مطالب تخصصی در زمینه اصول طب سنتی، شناخت ارکان و اصول مزاج شناسی، علایم تشخیص مزاج، آشنایی با اخلاط چهارگانه و علایم تجمع اختلاط در اعضای مختلف، اعمال یداوی، روش‌های مورد استفاده گیاهان دارویی و نحوه صحیح مصرف ، شناخت عوارض جانبی و پیشگیری از آنها، تهیه و نگهداری گیاهان دارویی و گیاهان دارویی و بارداری را فرا گرفتند.

حیدری با بیان اینکه این دوره به مدت 20 ساعت و با حضور دانشجویان دکترا و کارشنارسی ارشد گیاهان دارویی و دانشجویان رشته پزشکی و سایر علاقمندان به این دوره برگزار شد، تصریح کرد: در پایان این دوره با توجه به استقبال فراگیران از برگزاری دوره طب سنتی، متقاضی دوره‌های تکمیلی طب سنتی را از این مرکز خواستار شدند.

وی در ادامه از برگزاری دوره‌های دیگر طب سنتی در استان توسط معاونت پژوهشی و فن‌آوری جهاددانشگاهی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.