24 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

گفتمان دانشجویی با موضوع سواد رسانه‌ای دشمن‌شناسی در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، در این نشست و گفتمان دانشجویی که با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان روز یکشنبه ۸اسفندماه برگزار شد احمد ملایی مدرس درس رسانه‌شناسی در خصوص مقوله سواد رسانه‌ای و دشمن‌شناسی به ایراد سخن پرداخت.

وی با یادآوری اهمیت سواد رسانه‌ای در عصر حاضر، چالش‌ها و فرصت‌های آن را معرفی و تبیین کرد.

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان افزود: سواد رسانه‌ای یک نیاز مغفول برای خانواده‌ها ایرانی است که با ایجاد آگاهی و دانش، ما را در ارتباط با پیام های رسانه‌ای کمک خواهد کرد و نباید فراموش کرد که رسانه‌ها امروزه بخش لاینفک زندگی ما شده‌اند.

ملایی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌ریزی دشمن از طریق رسانه‌ها و امپراتوری رسانه‌ای صهیونیزم اشاره کرد و به مولفه‌های جنگ نرم در ارتباط با خانواده پرداخت که در سریال‌های فارسی زبان ماهواره‌ای به نمایش در می‌آید.

وی تهدیدهایی همچون تغییر ساختار خانواده، افزایش طلاق، لیبرالیسم جنسی، افزایش فرزندان تک والد، تغییر مرجعیت در خانواده و مسایل عدیده ضد اخلاقی را از نتایج گرایش به برنامه‌ها و سریال‌های رسانه‌های دشمن برشمرد.

در پایان این گفتمان و نشست دانشجویی برنامه پرسش و پاسخ و تبادل اطلاعات بین حاضران در جلسه برگزار شد.

گفتنی است قرار است سلسله گفتمان‌های دانشجویی با موضوعات مختلف توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان و مشارکت اداره کل تبلیغات اسلامی در سایر مراکز و محیط های دانشجویی برگزار شود.

بازدید 68 بار آخرین ویرایش در شنبه, 24 تیر 1396 ساعت 12:16