24 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی دوره MBTI و اصول و فنون مذاکره در سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نیما مالکی سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در این باره اظهار داشت: دوره MBTI و اصول و فنون مذاکره در روزهای دهم و یازدهم اسفندماه به همت معاونت آموزشی این واحد در محل سالن اجتماعات مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این دوره با حضور دکتر سمیرا ذاکرانی استاد و مشاور ۵۰برند بزرگ ایران برگزار گردید، ادامه داد: دکتر ذاکرانی در این دوره به تدریس مباحث MBTI، HRاصول و فنون مذاکره و مدیریت زمان پرداخت.

شایان ذکر است با توجه به نظرسنجی انجام شده ۱۰۰درصد فراگیران نمره عالی به تدریس و توانایی انتقال مفاهیم دکتر ذاکرانی داده‌اند.