25 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کاندیداهای شورای اسلامی شهر در این واحد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نیما مالکی چهارم اردیبهشت‌ماه با بیان این مطلب که جهاددانشگاهی استان برای کاندیداهای شورای اسلامی شهر و روستای استان دوره‌های آموزشی برگزار می‌کند، اظهار داشت: این دوره‌های آموزشی بر اساس انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و شواری عالی استان‌ها برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دوره‌های آموزشی ویژه کاندیداهای شورای اسلامی شهر و روستا با هدف آموزش و ارتقاء مدیریت محلی و توانمندسازی شرکت کنندگان در انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا برگزار خواهد شد.

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود: آشنایی با ساختار شوراها و شهرداریها و دهیاریها، قوانین و مقرارت، توسعه پایدار شهری و روستایی، مدیریت رقابت‌های انتخاباتی، مدیریت محلی و اخلاق انتخاباتی از جمله سرفصل‌های دوره‌های آموزشی ویژه کاندیداهای شورای اسلامی شهر و روستا است.

مالکی با بیان اینکه این دوره‌های آموزشی از تاریخ 10 اردیبهشت ماه آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: علاقمندان به ثبت‌نام می توانند به پایگاه www.shora.acecr.ac.ir مراجعه یا به نشانی تقاطع خیابان دانشگاه و جانبازان(معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان) یا به با شماره 05433413650 داخلی 108-109 تماس حاصل کنند.