25 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

طرح پژوهشی«تهیه جامع مدیریت پسماند شهرستان زاهدان» توسط معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان سیستان و بلوچستان انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اعلام این مطلب اظهار داشت: باتوجه به چشم انداز بیست ساله کشور و تکیه بر اصل 50 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اهمیت حفظ محیط زیست، امروزه مدیریت پسماند یکی از ضروری ترین محورهای توسعه پایدار محسوب می گردد.

فرح حیدری ادامه داد: در این ارتباط قانون مدیریت پسماند و آیین نامه اجرایی مربوطه نقطه عطفی است که برای برنامه ریزی های مرتبط تهیه و تصویب گردیده است.

وی افزود: لذا با توجه به لزوم تهیه شناسنامه پسماند شهرستان زاهدان، جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان طی قرارداد پژوهشی با شهرداری شهرستان زاهدان، شروع به انجام طرحی تحت عنوان «تهیه طرح جامع پسماند شهر زاهدان» نموده است.

سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان هدف از اجرای این طرح را مستندسازی وضعیت موجود پسماند، امکان سنجی و ارائه گزینه های مناسب و راهکارهای موثر اجرایی جهت تهیه برنامه های 5 ساله و 10ساله در زمینه پسماند در شهرستان زاهدان عنوان کرد.