25 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

طی مراسمی به مناسبت هفته معلم از اساتید و مدرسان مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان تکریم و تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان ۱۳ اردیبهشت‌ماه با اعلام این خبر ازفود: همزمان با سالروز شهادت استاد فرزانه و معلم شهید استاد مطهری و هفته گرامیداشت مقام معلم ضیافت شام و تجلیل از اساتید و مدرسان این مرکز برگزار شد. احمد ملایی بیان کرد: این مراسم با حضور دکتر سالارزهی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و 80 نفر از مدرسان مرکز برگزار شد.

در پایان این مراسم از مدرسان برگزیده در گروههای مختلف آموزشی و برگزارکنندگان کارگاههای توانمندسازی دانشجویان و همچنین یکی از مدرسان پیشکسوت با اهدای لوح و هدایایی تجلیل به عمل آمد.