25 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

طرح تبیین و اولویت بندی مسائل فرهنگی، هنری و اجتماعی سیستان و بلوچستان توسط معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی این استان اجرایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان ۱۶ اردیبهشت‌ماه با اعلام این خبر افزود: از آنجایی که استان پهناور سیستان و بلوچستان در حال پیمودن مراحل رشد و توسعه روزافزون از جنبه‌های مختلف اقتصادی، رفاهی، علمی و غیره است نیاز به انجام مطالعات و تحقیقات فرهنگ عمومی در آن، بیش از گذشته احساس می شود و لزوم مقابله با تاثیرگذاری مخرب فرهنگ های بیگانه که عمدتا متعمدانه و به صورت برنامه ریزی شده امری ضروریست.فرح حیدری افزود: لذا جهاددانشگاهی استان طرحی تحت عنوان«تبیین اولویت بندی مسائل فرهنگی، هنری و اجتماعی استان سیستان و بلوچستان» را طی قرارداد پژوهشی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، باهدف بررسی و احصای مسائل فرهنگی و اجتماعی استان و اولویت بندی این مسائل از طریق مراجعه به نظرات و دیدگاههای مردم و نخبگان جهت آگاهی از واقعیات حاکم بر جامعه به انجام می‌رساند.

وی یادآور شد: در این پژوهش مهمترین و اساسی ترین گام در انجام مهندسی فرهنگی استان و حفظ و ارتقای فرهنگی و هنری و رفع معظلات اجتماعی و افزایش سطح رفاه و پیشبرد جامعه استانی مدنظر است.