25 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

همزمان با ولادت باسعادت حضرت امام مهدي(عج) از 23 اردیبهشت‌ماه با بهره‌برداری از ساختمان جدید مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل نیز کلاسهاي آموزشي این مرکز در محل ساختمان جديد مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست مرکز آموزشی عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل 23 اردیبهشت‌ماه با اعلام این خبر افزود: اين ساختمان که در بلوار شهيدان دولتي‌مقدم نبش ميدان امام رضا(ع) شهر زابل واقع شده داراي چهار طبقه با زيربناي بيش از ۲۵۰۰ مترمربع داراي ۱۲ کلاس، سايت کامپيوتر مجهز، فضاي اداري مناسب و... مي‌باشد که به تازگي تعمير و بازسازي کامل شده و آماده بهره‌برداري مي‌باشد.

سید هادی حسيني ضمن تقدير و تشکر از زحمات تمامي افراد دخيل در اين امر بخصوص رییس جهاددانشگاهي استان ادامه داد: اين مرکز با امکانات و تجهيزات کاملا جديد آماده خدمات رساني مناسب به دانشجويان و همشهريان گرامي خواهد بود.