25 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: روابط عمومی‌ها در کمک به تصمیم‌گیری‌های مدیریتی و استراتژیک سازمان نقش مهم و موثری دارند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، منصور تاجری ۲۷ اردیبهشت‌ماه در جلسه دیدار مدیرکل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و همکارانشان با رئیس جهاددانشگاهی استان و مدیر روابط عمومی این واحد گفت: امروزه نقش روابط عمومی ها در کمک به تصمیم گیری های مدیریتی و استراتژیک یک سازمان نقشی قابل توجه است.

وی ادامه داد: نقش روابط عمومی به عنوان ابزار مدیریتی برای فعالیتهای حرفه ای، علمی و الکترونیکی،‌ از مشخصه های جدید روابط عمومی در عصر ارتباطات است بنابراین از نقاط برجسته و ممتاز در مدیریت استراتژیک، تأکید بر محیط برون سازمانی و حتی جهانی است و در واقع،‌ منظور از وظایف استراتژیک روابط عمومی، دخالت در روند تصمیم گیری سازمان است.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود:اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده به گونه‌ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و دوامشان در عرصه‌ها و فعالیتهای تخصصی به عملکرد روابط عمومی‌های آن‌ها وابسته است.

تاجری بیان داشت: روابط عمومی به عنوان اصلی‌ترین حلقه ارتباط بین مدیران و کارکنان، مسئولیت خطیری در فرآیند دسترسی مدیران و افکار جمعی کارکنان دارند به همین دلیل توجه ویژه به روابط عمومی، به عنوان نهادی که می تواند به صورت نظام‌مند، برنامه‌ریزی شده و سنجیده در جهت ایجاد، حفظ و گسترش تعامل و تفاهم مدیران با کارکنان اقدام کند، بسیار حائز اهمیت است.

شایان ذکر است به واسطه همکاری گسترده و تعامل سازنده روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با روابط‌ عمومی‌های سازمان‌ها ، ادارات و دانشگاه‌های استان، بسیاری از مدیران سازمان‌ها، نهادها و دانشگاه‌های استان ۲۷ اردیبهشت‌ماه روز ارتباطات و روابط عمومی را به مدیر روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد عرض تبریک داشتند.