25 تیر 1396 In اخبار 0 نظر

در جلسه بررسی موانع و مشکلات پرورش ماهی در قفس سیستان و بلوچستان مقرر شد جهت اجرای پروژه پرورش ماهی در قفس مجوز استفاده از حدود 3 هکتار از اراضی منطقه تیس در بندر رودیک به جهاد دانشگاهی استان واگذار شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، جلسه بررسی موانع و مشکلات پرورش ماهی در قفس سیستان و بلوچستان 19 اردیبهشت‌ماه با حضور مهمانان ملی و استانی، نمایندگان شیلات کشور، سازمان اراضی، منابع طبیعی، سازمان نظام مهندسی، جهاد دانشگاهی استان، شهرک‌های صنعتی کشور و فرماندار ویژه چابهار در سالن اجتماعات اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان در شهرستان چابهار برگزار شد.

طی این جلسه به مشکلات و معضلات پروژه های پرورش ماهی در قفس پرداخته شد و بیان شد که افراد و ارگانها جهت شروع به کار در عرصه پرورش ماهی در قفس ملزم به دریافت 57 استعلام از سازمانها و ادارات مختلف می باشند که روندی بسیار طولانی و مشکل خواهد بود لذا جهت تسهیل این امر، پیشنهاد شد با نظارت شرکت شهرکهای صنعتی مناطقی تحت عنوان شهرکهای شیلاتی تشکیل شود و استعلامها از تمامی ارگانها دریافت و به متقاضیان سرمایه‌گذار در خصوص پرورش ماهی در قفس تحویل تا دریافت پروانه بهره‌برداری تسهیل گردد.

همچنین در این جلسه مقرر شد جهت اجرای پروژه پرورش ماهی در قفس مجوز استفاده از حدود 3 هکتار از اراضی منطقه تیس در بندر رودیک به جهاد دانشگاهی استان واگذار شود.

گفتنی است شهرک شیلاتی در زمینی به وسعت 82 هکتار در منطقه رودیک بندر تیس مشخص گردیده است.

لازم به ذکر است فرح حیدری سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی استان نیز نماینده این نهاد در جلسه جلسه بررسی موانع و مشکلات پرورش ماهی در قفس سیستان و بلوچستان بوده است.