08 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

به همت مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل کارگاه "معجزه ارتباطات پویا" برگزار شد
برای نخستین بار کارگاه "معجزه ارتباطات پویا" به همت مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، کارگاه آموزشی معجزه ارتباطات پویا برای نخستین بار با همت مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل 6 شهریورماه در ابن شهرستان برگزار شده و این کارگاه آموزشی نیز فردا 7 شهریور ادامه خواهد داشت تا شرکت کنندگان از خدمات آموزشی این کارگاه بهره‌مند شوند.
کارگاه آموزشی معجزه ارتباطات پویا با ابزار DISC برای نخستین بار در محل مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت زابل برگزار شده و می شود.
شناسايي و درک مدل رفتاری خویش، شناسايي مدل‌های رفتاری دیگران و توانايي تطبیق مدل رفتاری خویش با دیگران و برقراري ارتباطات مؤثر از مهم ترین اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی بوده است.
در این کارگاه سعی شده با قرار دادن شرکت‌کنندگان در موقعیتی مشابه با شرایط واقعی، آن‌ها را در پیاده‌سازی آموخته‌ها یاری رساند.
مقدمه و تعیین اهداف، تست DISC و معرفی مدل DISC از جمله محتویات کارگاه معجزه ارتباطات پویا بوده که مهندس کیانمهر تدرییس این کارگاه آموزشی را بر عهده داشتند.