11 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

فعالیت کلینیک ویژه و تخصصی دندانپزشکی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در زاهدان

در پی اخذ موافقت اصولی تاسیس کلینیک ویژه و تخصصی دندان پزشکی در زاهدان، ساختمان مربوطه نیز تحویل جهاددانشگاهی داده شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، ساختمان مزبور در سه طبقه و دارای 1000 متر مربع زیربناست. در این کلینیک ویژه، مجهزترین ملزومات دندانپزشکی با 15 دستگاه یونیت و امکانات پیشرفته O.P.G و رادیولوژی دندان بزودی مستقر خواهد شد و اقشار آسیب پذیر جامعه هم از این پس می توانند به ترمیم دندان های خود با تعرفه دولتی و بهره گیری از خدمات پزشکان متخصص اقدام نمایند.

انجام خدمات تخصصی و فوق تخصصی دندان و پژوهش بر روی دندان از عمده فعالیت های شاخص این مرکز خدمات تخصصی است که به زودی در خیابان دانشگاه به همت جهاددانشگاهی و همیاری و همراهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.