12 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

به همت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان محقق شد؛
برگزاری دوره آموزشی امر به معروف و نهی از منکر ویژه کارکنان اداره کل پایانه‌ها و حمل و نقل جاده ای استان

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بر اساس قرارداد منعقد شده فی مابین جهاددانشگاهی و اداره کل پایانه ها و حمل نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در زمینه برگزاری دوره آموزشی امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: این دوره آموزشی شش ساعته برای ۴۵ نفر از کارکنان اداره کل پایانه ها و حمل و نقل جاده ای استان برگزار شده است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نیما مالکی 11 شهریورماه با اعلام این خبر افزود: امر به معروف و نهی از منکر از فرضیه‌های  الهی است که هدف بزرگ آن رشد و تعالی انسانها به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه برگزاری دوره های آموزشی امربه معروف و نهی از منکر اقدامی پسندیده و ارزشمند است، ادامه داد: چگونگی انجام امر به معروف و نهی از منکرو ترویج آن همواره نیازمند برگزاری دوره های آموزشی است.
سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بر اساس قرارداد منعقد شده فی مابین جهاددانشگاهی و اداره کل پایانه ها و حمل نقل جاده ای استان در زمینه برگزاری دوره آموزشی امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: این دوره آموزشی شش ساعته برای ۴۵ نفر از کارکنان اداره کل پایانه ها و حمل نقل جاده ای استان از ۱۵ مرداد ماه تا ۳۰ مرداد ماه برگزار شده است.
مالکی با اشاره به اینکه این دوره آموزشی در محل مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شده است، یادآور شد: در پایان به افراد قبول شده در آزمون گواهینامه پایان دوره اعطا می شود.